Wilt u niet een iPhone 4S kopen? Huur een

Wilt u niet een iPhone 4S kopen? Huur een
<- INHOUD START ->

Het is een wonder dat een vervoerder heeft niet geprobeerd dit voor nu. Britse carrier O2 is gestart met een pilot-programma genaamd , die het mogelijk maakt de verhuur van de iPhone 4S.

Klanten kunnen huren van de telefoon voor een jaar. Het plan is £ 55 per maand en bevat een 16 GB iPhone, 750 minuten, 500 MB aan gegevens, onbeperkt sms-en mobiele verzekering O2′s. Een upgrade naar de 32 GB-model van de 4S is een extra € 10. Aan het eind van het jaar moet de telefoon worden geretourneerd.

regelmatige 12-maanden O2 contracten bereik van 21 pond tot 62 pond per maand met de gegevens een 3 pond tot € 10 extra.

O2 gezegd dat er een scala aan zakelijke tarieven, ontworpen voor kleine bedrijven om de telefoon te gebruiken. Degenen die deelnemen aan het lease-programma moet de telefoon in goede vorm of gezicht lasten van O2 aan het einde van de huurperiode.

[Via Geen zin om een ​​iPhone 4S kopen? Huur een die oorspronkelijk verscheen op TUAW – The Unofficial Apple Weblog op de maan van de 12 december 2011 18:30:00 EST. Raadpleeg onze voorwaarden voor het gebruik van feeds .

Permalink | E-mail dit | Opmerkingen

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply