Leeuw tip: laat iCal doen wat je wilt

Leeuw tip: laat iCal doen wat je wilt
Als u in de maandweergave Leeuw Leeuw door het creëren van een nieuwe afspraak dubbelklik wordt het automatisch een afspraak voor een volledige dag, waar bijvoorbeeld, Snow Leopard nog steeds standaard een uur.

Er zijn verschillende manieren om dit te omzeilen:

– U kunt een afspraak maken zodra u hebt geopend Command-E (: key_command:-E) typen, dan krijg je de opties die u gebruikt voor Lion werd onmiddellijk zichtbaar.

– U kunt afspraken in de dag of week te bekijken

– U U kunt typen in volledige overeenstemming met de tijd daar. Van “Steve 9u-veertien” zal iCal Lion netjes een afspraak met Steve van 9 uur tot 2 uur om te maken.

Gebruik de eerste of de tweede optie en je zal de standaard tijd van de afspraak van een uur te vinden is niet leuk kan je ook aanpassen. Ga te werk zoals in het volgende in Terminal: defaults write

com.apple.iCal ‘Default duur in minuten voor het nieuwe evenement “15
Het laatste nummer is de lengte van uw evenement in een paar minuten, dus even vijftien minuten Dus moet. u liever twee uur die u kiest opgemaakt voor de 120 voor half uur tot 30, enz. En als je

in iCal niet wilt dubbelklik op de details van de bestaande regelingen om gezien te worden, dan kies je menu Bewerken om Open de inspecteur. Als je links opent, kunt u bekijken en wijzigen van afspraken met een muisklik, en navigeer tussen verschillende overeenkomsten met de Tab-toets om ‘vooruit’ om te gaan en Shift-Tab als je “terug” willen.

Last van allemaal: als je echt niet kunt wennen aan de nieuwe look van Lion kunt u hier vindt de instructie hoe je

bron aan te passen:. Mac OS X Hints

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply