Dagelijks iPhone App: Waar is mijn Water

Dagelijks iPhone App: Waar is mijn Water
<- INHOUD START ->

Metacritic heeft de maandelijkse lijsten voor iPhone en iPhone , en daar op de top van de ratings grafieken is dezelfde titel op dit moment zitten op de top van de betaalde kaarten: Disney’s Waar is mijn water?

Waar is mijn Water is door hetzelfde team achter Disney’s megahit JellyCar, en het heeft het bedrijf het eerste personage ooit ontworpen is voor mobiele games: Swampy de alligator. Alle Swampy wil doen in dit ene is een douche nemen, maar natuurlijk in het riool waar hij woont, de buizen zijn allemaal afgesneden en geblokkeerd met vuil. Dus het is de speler de taak, door krabben vuil van het scherm, om het water te leiden naar beneden het scherm en in de douche Swampy’s. Er zijn drie eenden te verzamelen in elk level (die u kunt ophalen door af te leiden het water om hen), collectibles verborgen in het vuil in sommige gebieden, en een paar andere mechanica, waaronder switches, zuur water, en zelfs planten die zullen groeien en steel al je water weg.

Het spel is vriendelijk en kleurrijk, en het water mechanica zijn echt briljant en goed gedaan. De titel zelf is zeer vergelijkbaar met de Rope Cut, in te kijken en zo niet in de werkelijke gameplay physics voelen. Het is dus geen verrassing dat Waar is mijn water is de moeite waard beide dezelfde lofbetuigingen en de opbrengst. Het is een geweldige titel, beschikbaar nu in de App Store voor slechts 99 cent.

Dagelijkse iPhone App: Waar is mijn Water verscheen oorspronkelijk op TUAW – The Unofficial Apple Weblog op vr, 30 september 2011 08:00:00 EST. Raadpleeg onze voorwaarden voor het gebruik van feeds .

Bron |? Permalink | E-mail deze | Reacties

Incoming search terms:

  • Waar is mijn water
  • waar is mijn water spel
  • war is mijn water
  • waar is mijn water games
  • www waar is mijn water
  • waar is mijn water spelen
  • spel waar is mijn water
  • waar is mijn water spelletje
  • www waar is mijn water nl
  • wer is mien water

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply